Maheda maitseline ja üllatavalt magus kook, millesse jõuab suhkur vaid bataadist ja pirnist. Koheva korallroosa taigna plaadile määrimine pakub lisaks kunstilist naudingut.
Pane timer käima: 30 minutit
Koori, tükelda, auruta või auruta, koori, tükelda bataat. Jäta aurutusvesi alles.
Jahvata tatar kõige peenemal jahvatusastmel.
Blenderda või mikserda bataat, aurutusvesi. Vajadusel lisa veel vett, et segu oleks püreesupi paksune.
Vispelda tatrajahu ja püree kohevaks taignaks.
Kanna ahjuplaadile ja lao peale pirnilõigud.
Küpseta 200*C juures u. 15 minutit, kuni kõrgemad taignavallid pirnide vahel kuldpruuniks värvuvad.
Ingredients
Directions
Koori, tükelda, auruta või auruta, koori, tükelda bataat. Jäta aurutusvesi alles.
Jahvata tatar kõige peenemal jahvatusastmel.
Blenderda või mikserda bataat, aurutusvesi. Vajadusel lisa veel vett, et segu oleks püreesupi paksune.
Vispelda tatrajahu ja püree kohevaks taignaks.
Kanna ahjuplaadile ja lao peale pirnilõigud.
Küpseta 200*C juures u. 15 minutit, kuni kõrgemad taignavallid pirnide vahel kuldpruuniks värvuvad.