Maheda maitseline ja üllatavalt magus kook, millesse jõuab suhkur vaid bataadist ja pirnist. Koheva korallroosa taigna plaadile määrimine pakub lisaks kunstilist naudingut.

Yields1 Serving

Pane timer käima: 30 minutit

 1 cup toortatart
 1 bataat
 vett
 2 tbsp kookosõli või cheed
 vanilli

1

Koori, tükelda, auruta või auruta, koori, tükelda bataat. Jäta aurutusvesi alles.

2

Jahvata tatar kõige peenemal jahvatusastmel.

3

Blenderda või mikserda bataat, aurutusvesi. Vajadusel lisa veel vett, et segu oleks püreesupi paksune.

4

Vispelda tatrajahu ja püree kohevaks taignaks.

5

Kanna ahjuplaadile ja lao peale pirnilõigud.

6

Küpseta 200*C juures u. 15 minutit, kuni kõrgemad taignavallid pirnide vahel kuldpruuniks värvuvad.

Ingredients

 1 cup toortatart
 1 bataat
 vett
 2 tbsp kookosõli või cheed
 vanilli

Directions

1

Koori, tükelda, auruta või auruta, koori, tükelda bataat. Jäta aurutusvesi alles.

2

Jahvata tatar kõige peenemal jahvatusastmel.

3

Blenderda või mikserda bataat, aurutusvesi. Vajadusel lisa veel vett, et segu oleks püreesupi paksune.

4

Vispelda tatrajahu ja püree kohevaks taignaks.

5

Kanna ahjuplaadile ja lao peale pirnilõigud.

6

Küpseta 200*C juures u. 15 minutit, kuni kõrgemad taignavallid pirnide vahel kuldpruuniks värvuvad.

Lisatud suhkruta pirni-bataadikook (V,G)