Peet ja hirss selles retseptis mitte ei liitu vaid moodustavad üllatava kolmanda. Jällegi "sellisel kujul ma küll peeti tahan", lastele (ja suurtele) kellel parajasti peedi isu ei ole.

Category,

Yields1 Serving

Pane timer käima: üks tund

 1 suur peet
 ½ cup hirssi
 1 cup vett
 1 tbsp fenkoli seemneid
 ½ tsp soola
 1 tbsp kookosvõid või gheed

1

Riivi ja hauta peeti veerand tundi võis. Alternatiivina auruta ja siis riivi.

2

Jahvata hirss, fenkol, pipar ja sool.

3

Sega jahu kõigepealt veega ja lisa hautatud peet.

4

a) Prae pannil mõlemalt poolt. Kui pann on nakkuvam, määri see rohke rasvainega enne panni kuumutamist ja segu pannile valamist. Kata kaanega ja küpseta pannil kuni segu on tahenenud (15..20 minutit). Keera kahe pannilabidaga ja küpseta ka teiselt poolt (15..20 minutit).

b) Täida muffini vormid ja pista 200°C ahju ~30 minutiks.

5

Serveeri hapukoore või sojajogurtiga.

Ingredients

 1 suur peet
 ½ cup hirssi
 1 cup vett
 1 tbsp fenkoli seemneid
 ½ tsp soola
 1 tbsp kookosvõid või gheed

Directions

1

Riivi ja hauta peeti veerand tundi võis. Alternatiivina auruta ja siis riivi.

2

Jahvata hirss, fenkol, pipar ja sool.

3

Sega jahu kõigepealt veega ja lisa hautatud peet.

4

a) Prae pannil mõlemalt poolt. Kui pann on nakkuvam, määri see rohke rasvainega enne panni kuumutamist ja segu pannile valamist. Kata kaanega ja küpseta pannil kuni segu on tahenenud (15..20 minutit). Keera kahe pannilabidaga ja küpseta ka teiselt poolt (15..20 minutit).

b) Täida muffini vormid ja pista 200°C ahju ~30 minutiks.

5

Serveeri hapukoore või sojajogurtiga.

Peedi-hirsi pannivorm (V,G)