Tatraga "pisut" piima paksendades, ilmnes hoopis tatra võime siduda kokku kohev tarretis.
Pane timer käima: 40 minutit
Jahvata vürtsid ja tatar kõige peenemal jahvatusastmel
Sega vispliga potis külm piim jahu ja suhkruga
Lase segul pidevalt segades keema tõusta. Ära kasuta selleks kõige suuremat kuumust, vaid pigem 2/3 astmetest. Lase mõned hetked keeda.
Võimalusel kasuta ühtlustamiseks ning õhu lisamiseks pudingisse nuimikserit. Kui seda võimalust ei ole, võid eelmise etapi läbida veelgi madalamal kuumusej ja eriti korralikult segades. Kuumalt plaadilt võetud segu võib siis vispliga õhulisemaks kloppida.
jaota segu silikoonvormi või kaussidesse tahenema.
Tarretub külmkapis umbes 20 minutiga.
Pildil kaduv tatrapuding ghee võiga röstitud tarta ja kuivatatud pohladega.
Ingredients
Directions
Jahvata vürtsid ja tatar kõige peenemal jahvatusastmel
Sega vispliga potis külm piim jahu ja suhkruga
Lase segul pidevalt segades keema tõusta. Ära kasuta selleks kõige suuremat kuumust, vaid pigem 2/3 astmetest. Lase mõned hetked keeda.
Võimalusel kasuta ühtlustamiseks ning õhu lisamiseks pudingisse nuimikserit. Kui seda võimalust ei ole, võid eelmise etapi läbida veelgi madalamal kuumusej ja eriti korralikult segades. Kuumalt plaadilt võetud segu võib siis vispliga õhulisemaks kloppida.
jaota segu silikoonvormi või kaussidesse tahenema.
Tarretub külmkapis umbes 20 minutiga.
Pildil kaduv tatrapuding ghee võiga röstitud tarta ja kuivatatud pohladega.