Krõbe kuid mahlane, roheline ent toitev! Kiiresti valmiv üllatus lehtkapsast, mugandatult ehk naadist või lillkapsast.

Category,

Yields1 Serving

Pane timer käima: 20 minutit

 paras punt kale- ehk lehtkapsast
 1 ½ cups odrateri
 2 cups vett
 ½ cup oliivõli
 ½ tsp roosat soola

1

Jahvata odraterad, võib-olla ka jäme sool, peeneks jahuks

Kalet võib lisaga külluses või tagasihoidlikumalt. Lehtkapsa saab peeneks hakkida nii noaga, kui mõne hakkimise tööriista abil- vahel aitab veidi jahu masinaga peenestamisele kaasa.

2

Sega hulka ka vesi, õli ja sool või delegeeri see töö.

3

Selle taigna muundumine parajalt mahlasteks ent siiski krõbedateks vahvlisteks võib üllatada. Sellisest taignast saab küpsetada ka paksemaid vahvleid.

4

Sobib lakooniliselt hästi kurgiga aga ka näiteks supi kõrvale.

Ingredients

 paras punt kale- ehk lehtkapsast
 1 ½ cups odrateri
 2 cups vett
 ½ cup oliivõli
 ½ tsp roosat soola

Directions

1

Jahvata odraterad, võib-olla ka jäme sool, peeneks jahuks

Kalet võib lisaga külluses või tagasihoidlikumalt. Lehtkapsa saab peeneks hakkida nii noaga, kui mõne hakkimise tööriista abil- vahel aitab veidi jahu masinaga peenestamisele kaasa.

2

Sega hulka ka vesi, õli ja sool või delegeeri see töö.

3

Selle taigna muundumine parajalt mahlasteks ent siiski krõbedateks vahvlisteks võib üllatada. Sellisest taignast saab küpsetada ka paksemaid vahvleid.

4

Sobib lakooniliselt hästi kurgiga aga ka näiteks supi kõrvale.

Lehtkapsa vahvlid odrajahust (V)