Kirjeldus
Mida saab jahvatada?
Veskitega võib jahvatada kõiki toiduaineid, mis ei ole liiga niisked või õlised. Välja jäävad õlised seemned ja pähklid ning kaera saab jahvatada peenjahuks vaid segades pooleks mõne sobiva teraviljaga. Porfiveski jahvatab ka kõvemad ja suuremad terad, nagu herned või maisi otse peenjahuks.
Jahvatamine ja puhastamine
Jahvatusjämedust saab muuta liuglevat hooba liigutades. Teravilja lisamine käib klappkaane alla. Puhastamiseks piisab enamasti 100g riisi jahvatamisest keskmisel jahvatusastmel.
Materjalidest
Puidust kest on valmistatud käsitööna pöögist ja töödeldud vaid orgaanilise toiduõliga. Korundum keraamikast veskikivid on ülitugevad ja kulumiskindlad ning tänu oma poorsusele terituvad ise. Mootor on industriaalset laadi, kulumiskindel ja hooldusvaba. Iga veskit kontrollitakse enne tehasest väljumist.
Profiveskite garantii 2 aastat!