Lihtsad pannkoogid mille peale võivad lapsed ütelda enne valmimist "ei taha soolaseid pannkooke " ning pärast söömist "nii head pannkoogid!". Mungubade omadustes on kuninglikkust, kuid põhimõtteliselt võib neid teha erinevatest oalistest.
Pane timer käima: pool tundi
Jahvata mungoad, amarant, vürtsid ja sool peenel jahvatusastmel. Kollastest ehk kooritud mungubadest tulevad kusjuures eriti peenemakoelised pannkoogid.
Vispelda veega voolavaks taignaks
Küpseta rohkes kvaliteet-rasvas, nagu lahke vanaema teeks, või kevadiselt tagasihoidlikult määritud pannil
Sobivad hästi salati ja tomati alla või mõne soolas-hapu, chutney stiilis, moosiga.
Ingredients
Directions
Jahvata mungoad, amarant, vürtsid ja sool peenel jahvatusastmel. Kollastest ehk kooritud mungubadest tulevad kusjuures eriti peenemakoelised pannkoogid.
Vispelda veega voolavaks taignaks
Küpseta rohkes kvaliteet-rasvas, nagu lahke vanaema teeks, või kevadiselt tagasihoidlikult määritud pannil
Sobivad hästi salati ja tomati alla või mõne soolas-hapu, chutney stiilis, moosiga.