Lihtsad pannkoogid mille peale võivad lapsed ütelda enne valmimist "ei taha soolaseid pannkooke " ning pärast söömist "nii head pannkoogid!". Mungubade omadustes on kuninglikkust, kuid põhimõtteliselt võib neid teha erinevatest oalistest.

Yields1 Serving

Pane timer käima: pool tundi

  cup mungube
  cup amaranti (võimalusel)
 1 ⅔ cups vett
 ¾ tsp soola
 ¾ tsp fenkoli seemneid
 ¾ tsp vürtsiköömneid
 soovi korral ka musta pipart
 küpsetamiseks gheed või kookosõli

1

Jahvata mungoad, amarant, vürtsid ja sool peenel jahvatusastmel. Kollastest ehk kooritud mungubadest tulevad kusjuures eriti peenemakoelised pannkoogid.

2

Vispelda veega voolavaks taignaks

3

Küpseta rohkes kvaliteet-rasvas, nagu lahke vanaema teeks, või kevadiselt tagasihoidlikult määritud pannil

4

Sobivad hästi salati ja tomati alla või mõne soolas-hapu, chutney stiilis, moosiga.

Ingredients

  cup mungube
  cup amaranti (võimalusel)
 1 ⅔ cups vett
 ¾ tsp soola
 ¾ tsp fenkoli seemneid
 ¾ tsp vürtsiköömneid
 soovi korral ka musta pipart
 küpsetamiseks gheed või kookosõli

Directions

1

Jahvata mungoad, amarant, vürtsid ja sool peenel jahvatusastmel. Kollastest ehk kooritud mungubadest tulevad kusjuures eriti peenemakoelised pannkoogid.

2

Vispelda veega voolavaks taignaks

3

Küpseta rohkes kvaliteet-rasvas, nagu lahke vanaema teeks, või kevadiselt tagasihoidlikult määritud pannil

4

Sobivad hästi salati ja tomati alla või mõne soolas-hapu, chutney stiilis, moosiga.

Mungoa pannkoogid amarandiga (V, G)