Tõeliselt mahedamaitselisele ja pehmele taustale annab tooni hapukas ja müstilise umami maitseomadusega hapukapsas.

Yields1 Serving

Pane timer käima: 10 minutit

 1 peotäis hapukapsast
 200 ml indiapähkleid
 200 ml vett
 1 avokaado
 soola

1

Lisa blenderisse vesi ja indiapähklid, hapukapsas ning sool (hea blenderi puhul ei pea indiapähkleid eelnevalt leotama, kuid keskpärase puhul leota mõned tunnid). tulemus peaks olema pisut voolav.

Lisa segule avakoaado ja blenderda uuesti. Nüüd peaks struktuur olem kohev ja kuju hoidev.

2

Väga kohev ja õhuline määre sobib näiteks riisiõhikutega

Ingredients

 1 peotäis hapukapsast
 200 ml indiapähkleid
 200 ml vett
 1 avokaado
 soola

Directions

1

Lisa blenderisse vesi ja indiapähklid, hapukapsas ning sool (hea blenderi puhul ei pea indiapähkleid eelnevalt leotama, kuid keskpärase puhul leota mõned tunnid). tulemus peaks olema pisut voolav.

Lisa segule avakoaado ja blenderda uuesti. Nüüd peaks struktuur olem kohev ja kuju hoidev.

2

Väga kohev ja õhuline määre sobib näiteks riisiõhikutega

Õhuline määre (V)