Krõbedad vahvlid kaera ja tarta jahust. Gluteenivaba pesa jäätisele.
Pane timer käima: pool tundi
Lülita soojenema vahvlimasin.
Sega kaer ja tatar ning jahvata koos chia seemnetega (jahude kasutamisel jahavata chia seemned näiteks kohviveskis).
Vajadusel vedelda kookoskõli pliidil või veevannis.
Kombineeri kõik koostisosad ja vispeda veidi.
Vajadusel määri vahvlimasin ning pressi supilusika täis tainast küpsema. Kui auru hulk hakkab vähenema võib küpsetaja avada.
Kui vahvel on parajalt pruun rulli kiiresti puhtal rätikul koonusesse. Kui vahvel läks kaheks võid ülemise kihi eemaldala, astatada alumisele ja kokku pressida. Liiga kaua küpsetades saad tumedama pruuni vahvli, mis ei kaardu koonuseks.
Kui ka heledam vahvel ei kaardu hästi , võib lisada taignasse veidi rohkem magusat koortisoas.
Ingredients
Directions
Lülita soojenema vahvlimasin.
Sega kaer ja tatar ning jahvata koos chia seemnetega (jahude kasutamisel jahavata chia seemned näiteks kohviveskis).
Vajadusel vedelda kookoskõli pliidil või veevannis.
Kombineeri kõik koostisosad ja vispeda veidi.
Vajadusel määri vahvlimasin ning pressi supilusika täis tainast küpsema. Kui auru hulk hakkab vähenema võib küpsetaja avada.
Kui vahvel on parajalt pruun rulli kiiresti puhtal rätikul koonusesse. Kui vahvel läks kaheks võid ülemise kihi eemaldala, astatada alumisele ja kokku pressida. Liiga kaua küpsetades saad tumedama pruuni vahvli, mis ei kaardu koonuseks.
Kui ka heledam vahvel ei kaardu hästi , võib lisada taignasse veidi rohkem magusat koortisoas.